Maak van je slaapkamer een droomkamer

Om je verdiende nachtrust te krijgen is het belangrijk dat je slaapkamer bij je past. Je moet trots kunnen zijn op je slaapkamer. Niet alleen je bed, maar de wanden, kasten, vloer en bureau alles moet naar je smaak zijn, wil je volledig tot rust komen en blij  wakker worden. 

Hoe maak ik de juiste style keuze?

De kleurcombinatie van je droomslaapkamer zijn erg belangrijk. Let bij het kiezen van de kleuren en materialen op de grote van je kamer en de hoeveelheid lichtinval. Donkere kleuren in een kleine kamer met weinig lichtinval kunnen ervoor zorgen dat het lijkt alsof je in een grot slaapt en dat wil je natuurlijk niet. In een slaapkamer wil je tot rust komen, dat kan alleen als je omgeven bent door rustige kleuren. De aankleding van je slaapkamer is ook belangrijk. Heb je een koude vloer in je kamer dan is een kleed zeker aan te raden. 

Kleur

De kleur van je bed of beter gezegd van je dekbed is een van die dingen die meteen opvalt door de grootte ervan. Met het beddengoed kan je zorgen voor een opvallende kleur, de meeste mensen kiezen een lichte kleur voor op de muren, wat zorgt voor een frisse uitstraling. De vloer zorgt voor warmte en een plantje in je slaapkamer geeft de final touch.

Vloerkeuze

De vloer kan net zoals je bed in je droomslaapkamer een echte eyecatcher zijn. Het kan de juiste warme sfeer geven. Naast de natuurlijke uitstraling van vloeren, zul je ook goed moeten nadenken over het materiaal. Een laminaat vloer voelt bijvoorbeeld weer kouder aan dan een PVC-vloer of houten vloer. Dat heeft te maken met het materiaal. Wil je vloerverwarming dat heeft ook weer invloed op de keuze van een vloer en ondervloer, want dat is niet bij elke vloer mogelijk. Wil je graag een vloer met een natuurlijke uitstraling in je slaapkamer? Bekijk dan het uitgebreide aanbod van Cibo Vloeren.  

Reactiemogelijkheid is gesloten