Interieurtrends 2015

Het is ondertussen alweer december, het eind van het jaar is weer in zicht. Natuurlijk hebben we eerst de feestdagen nog, maar voor je het weet is deze maand alweer om. Elk jaar zijn er nieuwe woontrends, voor het jaar 2015 zijn de nieuwe interieurtrends alweer bekend. Wil jij je huis weer helemaal fris hebben voor het nieuwe jaar? Lees dan hier hoe jij je huis klaar maakt voor het jaar 2015. Nieuwe kleur-, stijl- en decoratietrends lees je hier.

Kleur

In 2015 mag er gewerkt worden met intense kleuren in het interieur. Kies dus een leuke kleur voor op de muur en stem je accessoires en materialen van je meubels hierop af. Een design fauteuil in een felle kleur kan ook een grote verandering in je woonkamer brengen.

De kleur goud blijft in 2015 ook een zeer gewaardeerde kleur. Deze trend komt vanuit het industriƫle interieur, dus ook dit kan nog goed in het nieuwe jaar.

Ambachtelijk en stapelen

Ambachtelijke decoraties en accessoires blijven dit jaar ook nog hip. Je kunt dus weer zelf aan de slag om je spulletjes te maken. Mandwerk staat stipt op nummer 1 qua populariteit in 2015. Manden passen goed binnen natuurlijke en landelijke woonstijlen.

Een nieuwe trend in 2015 is dat je alles mag stapelen. Denk bijvoorbeeld aan leuke oude reiskoffers die je op elkaar stapelt.

Groen

Planten, planten en nog eens planten. Je vindt ze niet alleen in de tuin, want in 2015 is het helemaal in om veel planten in je woning te hebben. Planten binnenshuis zijn een van de nieuwe woontrends. Het gaat niet alleen om fysieke planten, ook om posters of prints van planten. Bij het decoreren van je woning is een bezoekje aan een tuincentrum dus niet overbodig dit jaar.

Dus ga aan de slag met mooie kleuren, manden, stapels boeken, gouden accessoires en planten. Voor je het weet is jouw woning weer helemaal anno 2015 ingericht. Wil je meer lezen over de indeling van een woning of interieurs? Kijk dan eens op deze website.

Reactiemogelijkheid is gesloten