U wilt verhuizen, maar hoe gaat u te werk?

De Jong VerhuizingenVerhuizen kan een heel gedoe zijn, vooral als u naar het buitenland wilt. Veel mensen vergeten vaak essentiële aspecten, als het op verhuizen aankomt. Worden deze dingen vergeten, kan dit een hoop stress opleveren, waardoor de verhuizing lang duurt of een hoop rompslomp met zich mee kan nemen.
Waar moet u aan denken als u verhuist?

Belangrijke spullen scheiden

Zorg ervoor dat belangrijke spullen gescheiden zijn van de ‘normale’ verhuisspullen. Hierbij kan gedacht worden aan papieren van de verzekering, inschrijfbewijzen, sleutels en identiteitspapieren. Als u deze snel nodig hebt, hoeft u niet in alle dozen te gaan zoeken waar ze zijn, maar heeft u ze direct bij de hand.

Begin op tijd

Begin daarnaast op tijd met uw verhuizing. Vaak weet u ruim van te voren wanneer dit op de planning staat en kunt u inplannen wanneer u alles in gaat pakken. Doe dit inpakken ook strategisch. Begin niet zomaar ergens en gooi niet alles wat je tegenkomt zomaar in een verhuisdoos.
Het beste is om per kamer te werk te gaan en op de dozen te vermelden wat erin zit.

Maak gebruik van goede verhuisdozen

Voordat je bezig gaat met het inpakken van spullen, schaf dan goede verhuisdozen aan of huur deze bij een verhuisbedrijf. Door gebruik te maken van verhuisdozen kunt u uw spullen goed opbergen en vervoeren. Sommige andere soorten dozen kunnen mogelijk niet zoveel gewicht dragen, speciale verhuisdozen echter wel.

Naast deze tips raad ik aan altijd gebruik te maken van een erkende verhuizer. Deze zal u persoonlijk helpen en het vakbekwame en kwalitatieve personeel zal u zeker helpen tijdens de verhuizing. Zo komt de verhuisadviseur van te voren bij u langs, om het stappenplan door te nemen, zo weet u waar u aan toe bent.

Reactiemogelijkheid is gesloten