Alles om je huis te beveiliging en om je tuin te voorzien

Van Eekeren wouw is een bedrijf dat zich specialiseert op het gebied van omheiningen/afrasteringen, tereinbeveiligingen, beregening en betonboren/ zagen. Wij maken rasters in de breedste zin der woord zoals gaas, schrikdraad en houten omheiningen, maar zij doen meer. Wij maken uw weide inrichting compleet, eventueel met drinkwatervoorziening, verlichting, beregening, hooiruiven, schuilstalling u noemt het maar op.

Ook voor de paardenboxen en de inrichting ervan kunt u bij Van Eekeren terecht, denk aan drinkwatervoorziening, stalmatten, voerbakken en hooiruiven.
Van Eekeren levert niet alleen de materialen om uw inrichting compleet te maken maar kan dit ook compleet voor u realiseren. Mocht u het toch graag zelf doen, dan helpt het bedrijf jullie graag verder in de shop. Van Eekeren levert ook complete stalinrichtingen voor uw vee.
Wij installeren de complete inrichting voor uw stal met voerhekken, ligboxen, koematrassen, afscheidingshekken, klimaatbeheersing en drinkwatervoorziening.
De Gea groep heeft het totaal pakket voor de rundveehouder.
Patura is ook een totaal leverancier als het gaat om stalinrichting en heeft ook voor vlees-vee uitstekende oplossingen. Deze bedrijven hebben aangegeven dat de service vanuit Eekeren wouw uitstekend is.

Reactiemogelijkheid is gesloten