De voordelen van een boxspring

Een goede nachtrust is belangrijk. Daarom is het de moeite waard om de mogelijkheden eens op een rijtje te zetten. Kies je voor een standaard ledikant of past een boxspring beter bij je? Om het maken van een keuze makkelijker te maken, hebben we hier de voordelen van een boxspring op een rijtje gezet.

Betere ondersteuning voor heel het lichaam

Een boxspring geeft mee en een matras ook. Wanneer je een boxspring en een matras combineert, betekent dat dat de boxspring en het matras zich optimaal aan kunnen passen naar jouw lichaam. Op die manier wordt het lichaam beter ondersteund en dat is goed voor de nachtrust.

De hoogte van een boxspring

De meeste bedden zijn relatief laag terwijl een boxspring vaak hoger is. Dit heeft een aantal handige voordelen:

  • Het is makkelijker om in bed te komen;
  • Uit bed stappen is makkelijker, ook op latere leeftijd;
  • Een betere werkhoogte bij het opmaken of verschonen van het bed.

Wil je zeker weten dat je een boxspring in Etten-Leur vindt met de juiste hoogte voor jou? Kijk dan eens bij de specialist.

Keuzemogelijkheden

Ben je op zoek naar een bepaalde kleur, een bepaalde vorm of heb je andere specifieke eisen? Dan is de kans groot dat je slaagt bij de boxsprings. Ze zijn tegenwoordig in alle soorten en maten te vinden. Dat betekent automatisch dat het ook makkelijk is om een boxspring te vinden die past bij de inrichting van jouw slaapkamer.

Betere ventilatie en temperatuur

Aangezien een boxspring in feite een relatief open bed is gemaakt van veren, wordt er veel beter geventileerd en is het bed veel makkelijker koud en warm te krijgen dan andere opties.

De levensduur van een boxspring

Je wilt niet constant op zoek moeten naar een volgende optie. Kies je voor een boxspring, dan weet je zeker dat je de aankomende twintig jaar goed zit. Wanneer je na ongeveer tien jaar de matrassen vervangt, behoudt de boxspring alle voordelen ten opzichte van een normaal ledikant met matras.

Op zoek naar de beste boxspring?

De perfecte boxspring bestaat niet. Het is belangrijk dat er gekeken wordt naar jouw specifieke wensen en eisen: dit bepaalt welke boxspring het beste bij jou past. De specialist op het gebied van de boxsprings helpt je graag verder om de weg te vinden binnen het brede assortiment aan boxsprings.

 

Reactiemogelijkheid is gesloten