Verschillende aquaria voor in je huis

Het is belangrijk om je huis gezellig in te richten. Dit is namelijk een plek waar je tot rust moet kunnen komen, waar je visite ontvangt en waar je samenkomt met het hele gezin. Daarom is het zeker de moeite waard om wat extra aandacht te besteden aan het inrichten van je huis. Als je écht iets bijzonders wil maken van je inrichting, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een aquarium te plaatsen. Een aquarium is namelijk een echte eyecatcher. Het leven onder water is ontzettend fascinerend om te zien. Je kunt je aquarium precies zo inrichten hoe jij dat wil. Welke vissen wil je houden? En welke koralen passen hier goed bij? Dat zijn allemaal dingen om over na te denken als je kiest voor een aquarium. En misschien wil je wel een heel thema aquarium! Je kunt je aquarium prachtig verlichten met bijvoorbeeld Giesemann verlichting. Zo geniet je altijd van een prachtig verlicht aquarium. Wil jij graag weten welke soorten aquaria er allemaal zijn? In deze blog zetten we er een aantal voor je op een rijtje.

De vissenkom

Een vissenkom is een vrij simpele manier om in aanraking te komen met het leven onder water. Het nadeel van traditionele vissenkommen is echter wel dat de vissen niet genoeg ruimte hebben. Ze krijgen niet genoeg zuurstof en de waterkwaliteit is vaak slecht. Dit komt doordat het lastig is om de juiste waterwaarden te krijgen. Ook is het leefmilieu niet echt afwisselend. Er is bijvoorbeeld geen ruimte voor koralen waar de vissen zich kunnen verschuilen. Wil jij het dus iets beter aanpakken? Dan kun je beter gaan voor een echt aquarium.

Een mini aquarium

Een mini aquarium is al iets beter voor je vissen dan een gewone vissenkom. Deze mini aquaria zijn namelijk meestal voorzien van een filter. Toch nemen deze mini aquaria weinig ruimte in in je huis, waardoor ze bijna in elk interieur passen. Bovendien kun je deze aquaria prachtig inrichten. Zo creëer je meteen iets meer sfeer in je huis!

Een losstaand zoutwateraquarium

Een losstaand zoutwateraquarium is een echte eyecatcher in je huis. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een prachtig design aquarium, zoals de Red Sea reefer. De strak gestylde kast, het heldere glas en de speciale verlichting zorgen ervoor dat dit aquarium er ontzettend elegant uitziet. Je kunt de verlichting zelfs met WiFi bedienen via je smartphone! In dit aquarium kun je een bloeiend stukje koraalrif tonen aan je gasten, je vrienden, familie en natuurlijk aan je gezin.

Aquarium laten inbouwen

Je kunt een aquarium ook laten inbouwen in de muur van je huis. Dit ziet er ontzettend futuristisch uit en is een echte eyecatcher. Het voordeel hiervan is dat je een groot aquarium kunt houden, zonder dat dit in de weg staat als je rondloopt in je huis.

 

Reactiemogelijkheid is gesloten